top of page
Zoeken

Nieuw bestuur voor Future of Twente

Emma van Geel (voorzitter) en Kelly Wolt (penningmeester) hebben per 1 januari jl. hun overgedragen aan twee nieuwe bestuurders. Het afgelopen halfjaar werden de missie en visie van Future of Twente aangescherpt en de eerste stappen naar professionalisering van het Step Up initiatief gezet. Voor Emma en Kelly was dit een mooi moment om ruimte te maken voor een frisse blik op de visie, missie en uitvoering ervan. Ze hebben hun functies overgedragen aan Suzan Veldhuis en Inge Reijmer, die respectievelijk de nieuwe voorzitter en penningmeester zijn. 


Als mede-oprichters van stichting Future of Twente zetten Emma en Kelly zich in om het thema diversiteit & inclusie in Twente onder de aandacht te brengen. Daar hoorden onder andere het vinden van partners, het organiseren van evenementen en bijeenkomsten en het sponsorschap van FC Twente Vrouwen bij. Ruim twee jaar geleden was er voor het eerst contact met Suzan en Inge. Vanuit Twentse VOS namen zij samen met Future of Twente het initiatief voor Step Up. Ze hebben sindsdien de stichting beter leren kennen. Met hun jarenlange ervaring in onder andere directies gaan ze de komende jaren de stichting professionaliseren en laten groeien.


Emma van Geel en Kelly Wolt: “We zijn trots op wat we de afgelopen jaren hebben neergezet. We geloven in de combinatie van bewustzijn creëren in organisaties en daar verandering teweeg brengen én de individuele vrouw te inspireren om de verandering op te zoeken. Dat kost tijd en energie. Maar als het lukt, dan brengt het de Twentse economie veel. We zijn blij met Suzan en Inge als onze opvolgers en we hebben er het volste vertrouwen in dat zij Future of Twente verder gaan helpen bij het bereiken van haar doelstellingen.”


Suzan Veldhuis en Inge Reijmer: “Met veel enthousiasme hebben we de afgelopen jaren bijgedragen aan het opzetten van het Step Up initiatief. We kijken ernaar uit om ons in de rol van bestuurder in te zetten voor diversiteit en gelijkheid in het Twentse bedrijfsleven. 


Meer weten over wat aandacht voor diversiteit en inclusie jou en jouw organisatie kan brengen? Neem dan contact op via info@futureoftwente.nl. We komen graag langs om de mogelijkheden toe te lichten.Suzan en Emma

Comments


bottom of page