top of page
Zoeken

Meld je aan voor het Step Up Event op 22 mei

Waar sta jij? Een lastige vraag, die aanzet tot denken. Want waar sta jij op dit moment in het leven? Of over 5 à 10 jaar? In jouw carrière of juist in jouw privéleven? Of ben je nog op zoek naar de balans? Heb jij jezelf al helemaal gevonden? En waar sta jij op het gebied van je 'mannetje' staan? Of op het gebied van emancipatie? Deze en nog veel meer bijzondere vragen stellen wij je graag op maandag 22 mei. Dan is het tijd voor de tweede editie van het Step Up Event. Daar willen we elke vrouw met ambitie stil laten staan bij het nu én bij de toekomst. Want door te definiëren waar je nu staat, wordt het uitstippelen van jouw toekomstpad makkelijker. Nieuwsgierig? Meld je dan hier aan voor het Step Up Event.Ga aan de slag met jouw toekomstpad

We hebben, onder leiding van dagvoorzitter Brecht van Hulten, een programma vol inspiratie voor jou in petto. De vraag is niet alleen waar jij staat, maar ook hoe jij er staat. Tijdens de interessante keynote 'Presenteer jezelf met power' van Debby Mureau van Twentify leer je alles over hoe mindset, uiterlijke verschijning en presentatie je helpen om echt je 'mannetje' te staan. Haal daarnaast inspiratie uit de verhalen van vrouwelijke rolmodellen uit de regio Twente. Hoe zijn zij gekomen waar ze nu staan? Wie deze vrouwen zijn, wordt binnenkort bekend gemaakt.


Doe mee met twee van de volgende workshops:

  • Authentiek ZIJN door Romina Pattiasina van Baanzin. Durf jij 100% jezelf te zijn?

  • De kracht van Werkgeluk door Wendy de Wit. Krijg inzicht in je eigen (werk)geluk en op het vergroten hiervan.

  • Ontdek de kracht van jouw non-verbale communicatie door Debby Mureau van Twentify. Waar moet je op letten qua mimiek, stem, spreekstijl en uiterlijk?

  • Jouw gebruiksaanwijzing door Debbie Pol van Baanzin. Krijg inzicht in jezelf en daarmee in de ander.


Praktische informatie

Entree: 75 euro (excl. servicekosten)

Locatie: Grand café & boetiekhotel De Verééniging in Hengelo

Tijd: van 13.00 tot 19.00 uur


Aanmelden kan via onze ticketpagina.


Powered by Future of Twente en Twentse VOS

Dit event is powered by Future of Twente en Twentse VOS. Zij organiseerden in 2022 samen de eerste editie van het Step Up Event. Tegelijk met het Step Up Event werd het Step Up programma gelanceerd. Een mentorprogramma voor en door ambitieuze vrouwen uit de regio Twente.

Comments


bottom of page