top of page
Zoeken

Hatrans nieuwe sponsor Future of Twente

En weer worden we sterker! Met Hatrans Logistic Services uit Oldenzaal als nieuwe partner bekrachtigen we onze positie in én buiten het veld. Een waardevolle samenwerking.


Lokale initiatieven en vrouwenvoetbal

Wilko is een groot voorstander van lokale initiatieven die de regio een boost geven. “We zijn erg begaan met Twente. Als iets zorgt voor reuring in het bedrijfsleven, dan dragen we daar graag ons steentje aan bij.” Aandacht voor vrouwenvoetbal is volgens Wilko ook een reden voor de samenwerking. “De FC Twente Vrouwen doen het hartstikke goed en daar mag ook aandacht voor zijn. Het team is een mooi visitekaartje voor Twente.” 18% vrouw

Voor Future of Twente is het partnerschap een waardevolle toevoeging. “Ik vind het mooi dat een grote naam als Hatrans zich aan ons initiatief bindt”, vertelt Emma van Geel, voorzitter van Future of Twente. “In de logistiek is namelijk maar zo’n 18% vrouw. Hopelijk kunnen wij dat percentage samen omhoog halen!”

Meer vrouwen

Zelf hoopt Hatrans in de toekomst ook meer vrouwen op managementposities te zien in het Twentse bedrijfsleven. “Logistiek klinkt helaas niet zo sexy. Maar juist vrouwen in de logistiek zijn nu hard nodig. Veel vrouwen kunnen goed plannen en organiseren. En ze zorgen voor voor een verbetering van de groepsdynamiek binnen een organisatie. Ons bedrijf is sterk groeiende. Daarin houden we rekening met een gezonde mix van mannen en vrouwen. Ons eigen team bestaat nu voor 50% uit vrouwen.” Spreekt ons initiatief je ook aan en wil je samenwerken? Dan gaan we graag in gesprek! Stuur een mail naar info@futureoftwente.nl.



bottom of page