top of page
people-2557396_1920-(1).jpg

Enschede, 14 juni 2021

Workshop 'Omdat ik het verdien'

Wist jij dat Nederlandse vrouwen vandaag gemiddeld nog steeds 14,8% minder verdienen dan mannen? Oneerlijk? Niet meer van deze tijd, zeg je? Inderdaad! Daarom vinden wij van Future of Twente dat het tijd is voor verandering.

Samen met de vrouwen achter ‘Omdat ik het verdien’ organiseren we daarom op woensdag 30 juni de gratis workshop ‘Omdat ik het verdien’. Tijdens de workshop geven we jou een heleboel informatie over de loonkloof, gaan we in gesprek met elkaar, wisselen we ervaringen uit en delen we handige tips & tricks om zelf aan de slag te gaan! Geen saaie webinar dus, maar een interactieve workshop waarbij we vooral ook benieuwd zijn naar jouw ervaringen.

 

Het webinar wordt gegeven door Europarlementariërs Vera Tax en Agnes Jongerius. Zij willen met het gelijknamige project de loonkloof in Nederland meer onder de aandacht wil brengen. Dat doen ze onder andere via deze workshop. Tijdens de workshop vertellen ze ook over de politieke oplossingen voor dit probleem en delen ze hun eigen persoonlijke ervaringen met de loonkloof.

 

Graag nodigen we jou uit op 30 juni vanaf 19.00 om mee te doen. Meld je aan via dit formulier. Wees er snel bij, want we hebben maar beperkt plek! Door de huidige coronamaatregelen geven we de workshop digitaal. Voor meer informatie kan je alvast een kijkje nemen op de website www.omdatikhetverdien.nl.

bottom of page