top of page
kobu-agency-7okkFhxrxNw-unsplash.jpg

Step Up Programma

Na het succes van de eerste editie van het mentorprogramma in 2022, gaan we in 2023 door met een nieuwe editie. Het programma heeft als doelstelling om ambitieuze vrouwen in Twente te ondersteunen in hun carrière. Onze missie: het creëren van meer diversiteit op de werkvloer, het ‘empoweren’ van (jonge) vrouwen die zich verder willen ontwikkelen én Twentse bedrijven meer zichtbaar maken voor vrouwelijk talent.

Inschrijven voor het mentorprogramma is niet meer mogelijk.

Heb je vragen over het programma? Mail dan naar info@futureoftwente.nl.

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK

Wij geloven in de toegevoegde waarde van een traject waarbij ervaren vrouwen gekoppeld worden aan minder ervaren vrouwen.

 

Een mentee kan bijvoorbeeld een young potential zijn, een startend ondernemer, maar ook iedere vrouw die graag wil leren van een ervaren vrouw. Als ervaren mentor ken je de valkuilen, maar ook de te pakken kansen tijdens carrières. Het is ontzettend waardevol om deze kennis en ervaring te delen met vrouwen die in dezelfde situatie zitten of nog zullen komen. Op deze manier kan de mentor een belangrijke rol spelen in de carrière van vrouwelijke talenten. En naast dat de mentee veel leert, zal een mentor er zelf ook profijt van hebben.

 

Het is een kans om geïnspireerd te raken door andere manieren van werken en denken.

bottom of page