top of page
iSifotografie_Step_Up_2024-54.jpg

Step Up Event

Tijdens het jaarlijkse Step Up Event verzamelen ongeveer 200 Twentse vrouwen zich om zich te laten inspireren en motiveren op het gebied van diverse thema’s. Deze thema’s haken allemaal aan op persoonlijke ontwikkeling en kunnen gaan over bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, werk/privé-balans en soft skills. Daarnaast kunnen vrouwen er hun Twentse netwerk verder uitbouwen.

7 april 2025

Terwijl de huidige editie net voorbij is, willen we graag de datum van de volgende editie in 2025 met je delen. Dus zet 7 april 2025 alvast in de agenda!

 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld je dan via onderstaande knop aan voor onze nieuwsbrief!

Kijk mee naar afgelopen edities

Step Up Event 2024 bij Lucky in Rijssen

De derde editie van het Step Up Event op 22 april 2024 stond met meer dan 190 bezoekers in het teken van Leiderschap.

Onder leiding van dagvoorzitter Milouska Meulens hebben we een programma neergezet met vijf workshops en een inspirerende talk van Shona Shukrula en Franca Overtoom. Shona en Franca zijn de enige twee vrouwelijke scheidsrechters in het Nederlandse betaald voetbal en combineren deze topsportcarrière ook nog met een baan als Officier van Justitie bij het OM en als tandarts bij Defensie.

Iedere workshop belichtte een ander aspect van Leiderschap. Zo kon je jezelf beter leren kennen met Kreetta Ryodi en Marjo Eekers, Kreetta nam het publiek tijdens de workshop Leiderschap in je Lijf mee in hoe hormonen je beïnvloeden, met Marjo kon je tijdens de workshop Gedreven Leiderschap kijken naar wat jouw drijfveren nou precies zijn. De workshop Financieel Leiderschap van Lieke van der Veen - Danenberg richtte zich meer op de zakelijke kant van Leiderschap, zij liet zien hoe je financieel onafhankelijk kan worden. Pien Keizers en Rima W. liepen tijdens de workshop Leiden van Gen Z door de verschillende generaties op de werkvloer en bij de workshop Inclusief Leiderschap van Inge Reijmer en Merle Monteiro-Baake kwam je achter de kracht van diversiteit.

Step Up Event 2023 in de Verééniging Hengelo

Waar sta jij? Dat was de centrale vraag tijdens de tweede editie van het Step Up Event. We stonden stil bij het nu én bij de toekomst onder leiding van dagvoorzitter Brecht van Hulten.

Tijdens de keynote "presenteer jezelf met power" van Debby Mureau kon je jezelf laten verrassen en inspireren, net zo als bij de workshops over werkgeluk, authentiek zijn, non-verbale communicatie of over jouw gebruiksaanwijzing. 

Ook ging Brecht in gesprek met drie vrouwen uit de regio Twente: Narda Teke-Bozkurt (advocaat, gemeenteraadslid en hbo-docent Rechten), Mirre de Noo (chirurg & directeur bij Reggeborgh Medical) en Daniëlle Groener (Finance Director Naval NL bij Thales) over de weg die zij in hun carrière hebben afgelegd. 

Step Up Event 2022 in de Grolsch Veste

Binnen de eerst editie stond persoonlijke ontwikkeling, kennis delen, inspireren, coachen en het verbinden van vrouwelijk talent centraal. Tijdens het event konden er zeven workshops gevolgd worden, allemaal over koersbepaling, zichtbaar worden en impact maken.

Tijdens Step Up Event werd het mentorprogramma gelanceerd om zo een plek te creëren waar vrouwen van elkaar te leren en Annette Onrust gaf tips over hoe je jouw talent kunt inzetten om jouw droombaan te bereiken.

Het Step Up Event wordt mede mogelijk gemaakt door

vos-2018-300-3-1.png
twente-board-logo.png
bottom of page