top of page
Zoeken

NDIX nieuwe partner van Future of Twente

Het Enschedese glasvezelbedrijf NDIX is de nieuwe partner van Future of Twente. Afgelopen zaterdag, 23 mei, werd de samenwerking door Emma van Geel (voorzitter van de stichting achter Future of Twente) en Jeroen van de Lagemaat (algemeen directeur NDIX) officieel bekrachtigd.


Emma is blij met het nieuwe partnerschap. “Door de aansluiting van NDIX kunnen we nog meer kansen creëren om vrouwen in de regio Twente te bereiken en te inspireren. Dat NDIX zo enthousiast is over het initiatief geeft ons extra vertrouwen dat we op de goede weg zijn.”

Jeroen van de Lagemaat juicht het initiatief Future of Twente van harte toe. “We vinden het belangrijk dat er binnen onze regio voldoende kansen zijn voor het vrouwelijk talent, dat hier volop aanwezig is. Niet alleen in het bedrijfsleven, maar ook op het voetbalveld, zoals het kampioenschap van FC Twente Vrouwen wel bewijst.”

Benieuwd hoe wij ons de komende tijd inzetten voor vrouwelijk, Twents talent? Houd onze Facebook, Instagram of LinkedIn in de gaten. En spreekt ons initiatief je aan en wil je samenwerken? Dan gaan we graag in gesprek! Ga naar ons contactformulier of stuur een mail naar info@futureoftwente.nl.

Comments


bottom of page