top of page

do 06 feb

|

Twente

Mentorprogramma V

Het programma heeft als doelstelling om ambitieuze vrouwen in Twente te ondersteunen in hun carrière. Onze missie: het creëren van meer diversiteit op de werkvloer, het ‘empoweren’ van (jonge) vrouwen die zich verder willen ontwikkelen.

Mentorprogramma V
Mentorprogramma V

Tijd en locatie

06 feb 2025, 10:00 – 26 jun 2025, 18:00

Twente

Over het evenement

Wij geloven in de toegevoegde waarde van een traject waarbij ervaren vrouwen gekoppeld worden aan minder ervaren vrouwen.

Een mentee kan bijvoorbeeld een young potential zijn, een startend ondernemer, maar ook iedere vrouw die graag wil leren van een ervaren vrouw. Als ervaren mentor ken je de valkuilen, maar ook de te pakken kansen tijdens carrières. Het is ontzettend waardevol om deze kennis en ervaring te delen met vrouwen die in dezelfde situatie zitten of nog zullen komen. Op deze manier kan de mentor een belangrijke rol spelen in de carrière van vrouwelijke talenten. En naast dat de mentee veel leert, zal een mentor er zelf ook profijt van hebben.

Het is een kans om geïnspireerd te raken door andere manieren van werken en denken.

​​

​Het traject start met een kick-off, bevat een aantal bedrijfsbezoeken en eindigt met een afsluiting met alle deelnemers en de alumni van eerdere edities van het mentorprogramma. Naast de afgesproken data met de gehele groep, bestaat het mentorprogramma uit minimaal 5 contactmomenten tussen mentor en mentee. Meer contactmomenten mogen onderling natuurlijk altijd ingepland worden, maar minimaal 5 is de richtlijn vanuit het mentorprogramma.

Heb je vragen over het programma? Mail dan naar info@futureoftwente.nl.

Planning


 • 3 uur

  Kick Off


 • 3 uur

  Bedrijfsbezoek 1

Nog 4 items beschikbaar

Tickets

 • Mentoren

  Verkoop eindigt op: 30 nov, 23:50

  Mentoren kunnen zich kosteloos aanmelden. Van hen wordt een investering in tijd en commitment gevraagd.

  € 0,00
 • Mentees

  Verkoop eindigt op: 30 nov, 23:50

  De deelname voor mentees van mentorprogramma V kost 425 euro excl. BTW. Tip: Sommige werkgevers vergoeden deze kosten vanuit een eigen ontwikkelbudget. ​ Let op: we laten maximaal 25 mentees toe per mentorprogramma. De aanmeldingsmogelijkheid voor mentees kan dus eerder sluiten dan 30 november wanneer we 25 aanmeldingen bereikt hebben.

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page